2011. december 25., vasárnap

Capusta Kapszula-A legjobb zsírégető 150db - Jelenlegi ára: 3 250 Ft

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ #user_field table. MsoNormalTable {mso-style-name: "Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size: 0; mso-tstyle-colband-size: 0; mso-style-noshow: yes; mso-style-priority: 99; mso-style-qformat: yes; mso-style-parent: ""; mso-padding-alt: 0cm 5. 4pt 0cm 5. 4pt; mso-para-margin-top: 0cm; mso-para-margin-right: 0cm; mso-para-margin-bottom: 10. 0pt; mso-para-margin-left: 0cm; line-height: 115%; mso-pagination: widow-orphan; font-size: 11. 0pt; font-family: "Calibri", "sans-serif"; mso-ascii-font-family: Calibri; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-fareast-font-family: "Times New Roman"; mso-fareast-theme-font: minor-fareast; mso-hansi-font-family: Calibri; mso-hansi-theme-font: minor-latin; } Capusta Kapszula 150DB
Először is szeretném elmondani, hogy ezek nem ? bemutatós? termékek, hanem ezek a termékek a Flavin termékei! Ezt azért írom le mivel sajnos sok olyan emberrel találkoztam, akik azért nem akarták kipróbálni, mert sok olyan terméket vásároltak, amik a várt és ígért hatást nem teljesítették, és ami nem utolsó nagyon sok pénzt kiadtak érte! De szerencsére volt, aki adott egy esélyt a Flavin termékeknek és nagyon meg vannak vele elégedve! És visszatérő vevőim! Én olyan terméket kínálok Önnek mivel szinte mindenkinek az egészsége a fontos, ami Nem tartalmaznak káros anyagokat, stb? Ezek kizárólag gyümölcsöket-zöldségeket tartalmaz, És Elérhető áron van!!! Ezért kérem, adjon Ön is egy esélyt a Flavin termékeknek! Hisz önnek is az egészsége a fontos! Higgye el Ön sem fog csalódni!
Leírás a Termékről:   Felesleges kilók, káposztalevélbe csomagolva
Fejeskáposzta + almahéj (pektin) kivonat + csicsóka őrlemény Sokan vannak, akiket egészségi problémák, másokat esztétikai nézőpontok ébresztenek rá arra, hogy pár kilót le kellene adni. De ez egyáltalán nem egyszerű! Ne fogyózzz! KÁPOSZTALEVES-ALMAHÉJ GRANULÁTUM Zsírégető a főtt káposztán alapuló diéta is, azonban az almahéjával (pektin) egyszerűbb lesz. A káposzta elégetéséhez több kalóriát használ a szervezet, mint amennyit ezzel beviszünk. Egészséges módon szabályozhatjuk testsúlyunkat, életkortól függetlenül. Koncentráltan tartalmaz olyan anyagokat, amelyek nélkülözhetetlenek a fogyáshoz. Ezek az anyagok agrnulátum / kapszula bevétele után azonnal hatni kezdenek. Természetes úton felbontják a zsírpárnákban felgyülemlett zsírt A káposzta értékes tápanyagokban gazdag, kalóriaszegény és ízletes növényünk. Magas rostanyagtartalma serkenti az emésztést és a béltartalom áthaladását, erélyes béltisztító és semlegesíti a méreganyagokat.   Száz grammonként25 kilokalóriájával abszolút kalóriaszegény. Úgynevezett "negatív kalóriás" élelmiszer, aminek több energia szükséges a megemésztéséhez, mint amennyit végeredményben kinyerhetünk belőle. Vitaminokban, ásványi anyagokban (kálium, kalcium, vas) és a vérképzéshez fontos klorofilban gazdag. Folsav- és C-vitamintartalma egy felnőtt napi szükségletének nagy részét fedezi. 100 gramm káposztalében annyi a C-vitamin, mint egy nagy narancsban. .


Jelenlegi ára: 3 250 Ft

Az aukció vége: 2011-12-29 15:44
. Capusta Kapszula-A legjobb zsírégető 150db - Jelenlegi ára: 3 250 Ft